1165369367374002
top of page
000022 copya.jpg

ONTWIKKELING

concepts | her-ontwikkeling | placemaking 

 

 

000028 copya 4.jpg

We creëren en geven vorm aan plekken. Onze projecten omvatten het ontwerpen van ruimtes, vaak binnen de gebouwde omgeving.  Op deze manier ondersteunen wij  nieuwe ontwikkelingen en zorgen dat deze een ziel en karakter krijgen.

We koppelen onze kennis, community en programma's aan aan onze projecten Waarbij we een balans hebben weten te maken tussen financiële winst én maatschappelijke participatie, sociale betrokkenheid en duurzame winst.

Maar het belangrijkste is dat we met onze projecten mensen willen inspireren, creëren  van nieuwe ontmoetingen en creativiteit te ervaren.

.

'You cannot swim for new horizons
until you have courage
to lose sight of the shore' 

volkerwessels

Het begin

START ONTWIKKLELING

Hier hebben we onze eerste stappen gezet met herontwikkeling van een iconisch pand. Doel was een rendabel karakter in een omgeving waar horeca, verhuur, events, ateliers, podium en expositie in een pand werden gevestigd. In samenwerking met Volker Wessels hebben we er naar 3 jaar een rendemnet volle ontwikkeling weten te realiseren, waarbij we vele ondernemers een kans hebben kunnen geven, creatieven hun talenten te laten uitdagen en vele blije mensen mochten ontvangen. Ook een periode waarbij wij vele collabs hebben gestart met altijd als doel, ontdekkende makers en ondernemers te inspireren om verder te gaan. .

  • 3 jaar winst exploitatie 

  • Meer dan 200.000 bezoekers 

  • 5 wisslende keukens elk 9mnd

  • Meer dan 150 events per jaar

  • Rendement van 12%

DE GLASFABRIEK

In opdracht van Blauwhoed en Dudok zijn we in 2022 verantwoordelijk voor de placemaking en de transformatie naar woon ontwikkeling. 

Lokaal denken staat niet langer los van een mondiale strategiementaliteit. 

Een traject is succesvol als we van een locatie een tijdelijk iconische plek weten te maken. Een plek waar een gebalanceerde selectie van creatieve makers en liefhebbers samenkomt. Een plek met historie, vandaag een plek voor makers en morgen een creatief woongebied.

 

Resultaten

  • 52 huurders 

  • 84 Events (commercieel)

  • Traffic (30.000 bezoekers in 2022)

  • AD kopte vorige jaar ‘Als Rotterdam Manhattan is dan is Glasfabriek Brooklyn’.) 

AM+BANK15_edited.jpg
AM bouw en ontwikkeling + BANK15
BAM Nederland + BANK15

REGIO UTRECHT

Een ontwikkeling voor dromers en doeners

In opdracht van AM zijn we aan de slag gegaan met een invulling van een totaal programma. Een uitdagende volume van 18.000m2 commerciële ruimte.Een plek waar BANK15 programma, events, gebiedsmarketing en sociale impact het kloppend hart is van dit mega complex. Een totaal formule in het hart van Nederland. 

Een kwartier

Van visie tot ruimtelijke ontwerp hebben we samen met een bijzondere club aan mensen een uitdagende complex gecreëerd. Een visie, een concept, het nieuwe wonen, werken en leven. 

Hier kregen wij de kans om ons expertise in zijn totaal te laten gelden. 

Het gebouw is een visie op het next gen living in een geheel biobased duurzaam jasje. 

Amsterdam
Tender advies
Amstel kwartier + Jerry Opier
Zwarte Hond, Okra, jerry opier
Kopie van Bank15_Zanbak_Jimmy_Borrel10feb22-38.jpg
Heineken
Breda University
gemeente breda

BREDA

Voor makers, door makers, met makers

Een exploitatie waarbij we alle functies uitvoerig gingen testen en ontwikkelen. Een verbeterde versie dan onze eerste locatie in Tilburg. Hier hebben we de elementen food, muziek, kunst, cultuur, educatie en participatie naar een leisure niveau weten te tillen. na 1,5 jaar hebben we het verkocht aan de Buhne. Missie en doel volbracht. 

EINDHOVEN

Verbinding zoeken met een expats en internationals dan is er 1 plek in Nederland "Eindhoven". Hier hebben we de international leren kennen, met bedrijven aLs ASML en TU hebben we kunnen leren en ontwikkelen. Events, programma en internationale samenwerkingen met India als hoogtepunt. In de periode van Covid hebben we de deuren gesloten om risico van exploitatie niet onze ontwikkeling te lkaten verstoren. Een bijzondere ervaring en veel verhalen en mensen over de hele wereld mogen begroeten. 

Tafel15-63.jpg
Gemeente Eindhoven
TU eindhoven
Expat
Schermafbeelding 2024-01-22 om 08.27.17.png
Gebiedsvisie

Zuid holland

Een project waar we van gebiedsvisie tot aan realisatie betrokken zijn. Een wijkontwikkeling met een nieuwe visie, programmering en gebiedsmarketing. Een wijk gaan waar wonen, werken en leven op een ander niveau wordt gebracht. Een samenwerking met top experts in elke vorm. Het project zal medio 2028 gereed zijn. We keep you posted. 

bottom of page