1165369367374002
top of page

We zijn programmamakers, placemakers, organiseren events, marketing activatie en zijn sociaal werkgever. We werken in opdracht en hebben eigen locaties, werkplaatsen, ateliers en events spaces. We ontwikkelen campagnes, programma’s, stedelijke ontwikkeling en events in opdracht en op eigen initiatief. En dit doen we in belang voor makers, met makers.


Met deze activiteiten geven we makers de ruimte om zich te ontwikkelen en creëren we werkplekken voor mensen met afstand tot de arbeidsmarkt.  

We werken samen met ontwikkelaars, gemeenten, merken, bedrijven en instellingen. Dat noemen we 'business to make a difference’. 

MISSIE

We willen makers inspireren om kansen te geven en te delen.

Met als doel: meer economische impact en maatschappelijk balans.

MAKER ALS MOTOR

Makers zijn de motor van onze missie. Want kansen creëer je door wat vastzit los te maken. Dáarvoor is creativiteit, innovatie en ondernemerschap essentieel.

Makerschap zorgt voor economisch impact en dat zorgt voor beweging in de markt, het creëert vernieuwing en geeft meer kansen aan meer mensen voor een beter maatschappelijk balans. 

We worden geïnspireerd door de maker, we faciliteren de maker en vertrouwen het ontwikkel proces. Zo krijgt creativiteit, innovatie en ondernemerschap de ruimte. We geven de makers een kans om naar een rendabel karakter te groeien, op onze plekken, via onze programma’s of middels onze kennispartners. De maker is de motor van onze missie.

 

.

 

 

bank15 voetstuk
bottom of page