1165369367374002
top of page

Makerschap zorgt voor economische impact en dat zorgt weer voor beweging in de markt. Het creëert vernieuwing en geeft meer kansen aan meer mensen voor een beter maatschappelijk balans. Makers zijn de motor van onze missie. Want kansen creëer je door wat vastzit los te maken. Dáarvoor is creativiteit, innovatie en ondernemerschap essentieel.

Om makerschap de ruimte te bieden zetten wij onze expertise in en werken we samen met bedrijven, merken, overheid en ontwikkelaars.

We ontwikkelen gebieden, zijn programmamakers, placemakers, organiseren events en hebben onze eigen producten in de vorm van labels die verschillende sectoren ondersteunen. 

Onze productenKweektuin, Brandstof en Kruispunt zijn experimentele vormen om je makerschap te ervaren, voor en met een publiek om het te delen.

 
Met deze activiteiten geven we de maker de ruimte om zich te ontwikkelen naar een rendabel karakter. Dit doen we in balans met commerciële doelen en maatschappelijke impact. En dat is goed voor jou, voor onze economie en maatschappij. Zo maken we samen impact. We noemen het de 'open circle of benefit'

MISSIE

Makers inspireren en te laten ervaren. 

Met als doel: meer economisch en maatschappelijk impact in balans.

Business to make a difference. 

MAKER | DE MOTOR

We worden geïnspireerd door de maker, we faciliteren de maker en vertrouwen het ontwikkel proces. Zo krijgen creativiteit, innovatie en ondernemerschap de ruimte. We geven de makers een kans om op onze plekken naar een rendabel karakter te groeien, via onze programma’s en events. Maar ook de ruimte om te ervaren of je een ander pad moet kiezen. Want een eerste stap zetten brengt altijd riscio's in tijd en geld. Maar als we tijd en geld samen delen dan komen we samen verder. Ons rendement zit in het resultaat van jouw makerschap, partnerships en sociale impact.

 

Voor makers, met makers. 

 

.

 

 

bank15 voetstuk

OMDAT HET BETER MOET
EN ANDERS KAN.

bottom of page