1165369367374002
top of page

* STRATEGIE & CONCEPTEN

* GEBIEDS ONTWIKKELING

* HERONWTWIKKELING

* PLACE MAKING

* PROGRAMERING & EVENTS 

Een bijdrage leveren aan een betere leefwereld start met een kans om jezelf te ontdekken, je te laten inspireren en speciale momenten samen te beleven.

 

We hebben de overtuiging dat gelukkigere mensen veel meer zorg en aandacht hebben voor hun omgeving en een beetje liever zijn voor de wereld. 

 

We zetten onze expertise in voor makende ontdekkers en zoekende ontdekkers. En werken voor en met  ontwikkelaars, merken en instellingen, Maar alleen voor bedrijven die open staan onconventionele aanpak, creativiteit, sociale impact en willen investeren in mens en leefbaarheid waar winst meerdere belangen kent.

 

Business to make a difference.

ondertekenen convenant_jerry opier_edited.jpg

'Inspireren, experimenteren en samen ervaren. 

Met als doel: meer economisch en maatschappelijk impact in balans"

PHOTO-2023-10-31-08-47-05.jpg

ONTDEKKERS

We worden geïnspireerd door de makende ontdekker. Hiervoor bieden we evenementen en programma’s op het snijvlak van educatie, innovatie en creatie. Zo geloven wij meer impact te maken om meer mensen te laten doen waar ze gelukkig van worden.

Een shared benefit model waar we verbindingen maken met mensen die een kans verdienen en mensen die ‘m allang gepakt hebben, tussen mensen met ideeën en bedrijven met knowhow, tussen mensen die het lef hebben om iets nieuws te doen en organisaties die hun nek willen uitsteken. Zo draagt BANK15 bij aan een aanhoudende, inclusieve en duurzame economische groei en het creëren van aangename leefwereld.

OMDAT HET BETER MOET
EN ANDERS KAN.

bottom of page