1165369367374002
top of page
PHOTO-2023-10-31-08-47-05 2.jpg

ONTDEKKERS

CONCEPTS - PROGRAMMA - EVENTS

art  | culture | food | music 

Onze focus ligt op kunst, cultuur, food en muziek programma's en evenementen, ze belichamen onze missie, visie en activeren ons gedachtegoed. 

 

We creëren en ontwerpen nieuwe concepten en werken samen met makende ontdekkers. We produceren events, programma’s en samenwerkingsmodellen om potentie te laten groeien, te ervaren en om te experimenteren. 

We geloven dat meer mensen kunnen doen wat ze het liefst doien, het zorgt voor inspiratie, beleving en ontmoeting. dat maakt het leven net wat mooier.

We werken daarom samen met partners die naast opdrachten bijdragen met hun kennis en expertise. Join us en ontdek.

"No matter what anybody tells you, words and ideas can change the world"

music

Eén van de ingrediënten die ons bindt als samenleving is muziek. Met muziek willen we ontdekkers letterlijk op het podium plaatsen, je moment pakken. Publiek te laten ervaren en samen te genieten. Met als doel publiek en ontdekker te inspireren en te motiveren dat doen wat je leuk vindt iets bijzonders kan creëren. 

concepts | program

Evenementen en programma’s op het snijvlak van educatie, innovatie en creatie. 

 

Want met meer mensen  maken we meer impact. Dat heeft zowel economische voordelen als voordelen voor de maatschappij.

Een shared benefit model waarmee we een win-win situatie realiseren. Hierdoor maken we verbindingen met mensen die een kans verdienen en mensen die ‘m allang gepakt hebben, tussen mensen met ideeën en bedrijven met knowhow, tussen mensen die het lef hebben om iets nieuws te doen en organisaties die hun nek willen uitsteken.

art & collab

 De puusrte vorm van creativitiet moet je ontdekken. Kunst raakt en neemt je mee in verhalen.  BANK15 legt de focus op  connecties en het creeren van gelegenheid met ateliers, exposities, open call en art/design exchanges.

culture | ontdekkers

Het concept komt vooral tot zijn recht als mensen en bedrijven allemaal mee kunnen doen. Verdeeldheid vormt de bron van de participatieparadox BANK15. De visie en filosofie ligt in het gezamenlijk creëren van een gelijkwaardig ecosysteem waarbij commercialiteit hand in hand gaat met maatschappelijke betrokkenheid. De hybride vorm van BANK15 en de nieuwe manier van werken passen bij de wereld anno nu. Ondernemend, in beweging, niet denkend en opererend vanuit vastgeroeste structuren, maar organisch en connected.

heineken
Nike
coca cola
Loreal
Moet chadon LMVH
gemeente tilburg
Belvedere
Gemeente Breda
Amvest
sligro-logo
Textielmuseum
stedelijkmmueeum
DUDOK
Avans_Hogeschool
Eindhoven_University_of_Technology
blauwhoed
volkerwessels
BUas
lochal
fontys
asml
de pont museum
Lagunitas
bottom of page