1165369367374002
 

WORDT DIT JOUW WISSELWERK?

WISSELWERK is een nieuw project van BANK15 Breda waarbij elke maker het nieuwe gezicht van bank kan zijn. We hebben aan de voorkant van ons pand drie mega grote ramen, het rechtse raam is de etalage van de maker!

 

WISSELWERK is een werk dat voor onbepaalde tijd in onze etalage hangt en door elke maker aangepakt mag worden. In de graffiti wereld heb je plekken waar mensen illegaal en los van regels over elkaars werk heen kunnen/mogen gaan. Natuurlijk is er een vorm van respect aanwezig maar met dit soort plekken is er ruimte voor jong talent en oude rotten uit het vak die elkaar kunnen ontmoeten, zichzelf kunnen laten zien en van elkaars werk kunnen leren. 

 

Dit gaan wij ook creëren met WISSELWERK. Een vrijplaats voor je eigen werk zonder restricties.  Het werk zal in onze etalage het middelpunt zijn en een boegbeeld voor onze prachtige locatie in het centrum van Breda. Elke keer zal hier ander vet werk te vinden zijn, en het voorgaande werk zal in ons online archief meegenomen worden. Het is voor de maker niet alleen een (letterlijk) podium voor hun werk, we maken er direct een live performance van. Het werk zal live bij ons op het terras gemaakt worden, pilsje erbij en knallen! 

1F50C238-F2D0-4994-A1F6-BC2FE18522C4.JPG
vraagteken_edited.png
vraagteken_edited.png

#01 - NOL ART

“Doe wat je zelf belangrijk vindt.” 

 

Vrienden noemen hem ook wel eens “die lange”, maar hij heet Nol, of nee. Hij heet eigenlijk Michaël. Van jongs af aan hield hij zich bezig met het tekenen/schilderen. Hij is toch geen professioneel skateboarder geworden en houd zich nu bezig met het tekenen/schilderen van vrolijke figuren. Zijn inspiratie haalt hij uit door rond te lopen in verschillende (onbekende) steden.

BEN JIJ DE VOLGENDE?

Ben je maker en lees je dit en denk je wow, dit is precies wat ik wil? Stuur een mailtje naar niek@bank15.nl en wie weet komt er dan binnenkort een uitnodiging jouw kant op om je eigen WISSELWERK te maken.

WIL JIJ OOK IN ONZE ETALAGE?

Stuur een mailtje naar niek@bank15.nl