Let's do GOOD

and have fun.

BUSINESS TO MAKE A DIFFERENCE

BANK15 is een human development agency. Die de nieuwe standaard definieert in social business, door te werken vanuit het shared benefit principe. Maatschappelijke projecten moeten commerciële relevantie hebben, en commerciële projecten moeten een bijdrage leveren aan een maatschappelijk doel: de sociale integratie.

 

Commercieel x sociaal in een shared benefit model dat meer inzicht geeft, meer creativiteit, meer innovatie en meer mensen laat meedoen in onze maatschappij. Zo bouwt BANK15 een human development systeem waarin talentontwikkeling, creativiteit en ondernemerschap zorgt voor commerciële- en sociale vernieuwing. Dit heeft zowel positieve economische als maatschappelijke gevolgen. We zetten hiervoor eigen community, productlijnen en event producties in. Het unieke model van BANK15 is een mix van commerciële partners, makers community en participatie van de consument.

 

WAAROM?

De deeleconomie is volop in ontwikkeling en als samenleving willen we daar de vruchten van plukken. Maar dan het liefst zonder de scherpe kantjes en ongewenste effecten. Een zoektocht naar eerlijke platformen is daarom hard nodig. Het doel is een bijdrage leveren aan het besef dat de zorg voor een schonere, rechtvaardige wereld een collectieve verantwoordelijkheid is.