IMPORTANT

Let's focus on what's 

We focussen op human development, dat betekent dat we binnen onze eigen producties en productlijnen ontwikkeling voor de maker en individuen stimuleren.

PRODUCTLIJNEN

Binnen onze productlijnen bouwen we constant aan een toegewijde community met als doel ontwikkeling van talent en ondernemerschap. We creëren en ontwerpen nieuwe mogelijkheden en werken samen om via het ‘showing & growing’ model met participatie van het bedrijfsleven, starters en talenten te lanceren in een markt. Binnen het model bieden we ruimte om te experimenteren, te ontwikkelen en je potentie te laten groeien. 

PRODUCTIES

We bieden eigen producties met als uitgangspunten: educatie, inspiratie en verbinding. Deze events en programma’s geven een inzicht in hoe wij naar de wereld kijken. Het doel van onze eigen producties is om jou te prikkelen. Om dingen vanuit een ander perspectief te bekijken en te vernieuwen. Onze events en programma’s geven je stof tot nadenken en argumenten om andere keuzes te maken. We informeren je met meningen, statements en verhalen. Nooit belerend altijd informatief.

 

 

PRODUCTLIJNEN:

 

KWEEKTUIN 

Eén van de ingrediënten die ons bindt als samenleving is muziek. Muziek verbindt ondanks de verschillen die er zijn. Muziek is een mentaliteit. We geven een podium aan makers in de muzieksector. Kweektuin is de plek waar je skills de kans krijgen in een veilige omgeving. BANK15 geeft talent in de muzieksector de ruimte om zich te ontwikkelen. Dit doen we onder andere door live & digital events, try-outs en educatie programma's.

 

BRANDSTOF

Eten is al duizenden jaren de bezigheid die ons het meest verbindt. We leven in een tijd dat we voedsel op steeds nieuwere manieren produceren en consumeren. Deze productlijn concentreert zich op onze voedselindustrie. Met Brandstof geven we binnen de foodsector de kans om in een veilige omgeving unieke concepten te ontwikkelen en te testen. De ruimte om te creëren en te experimenteren. We zetten onder andere kookstudio's, events en educatie programma's in om dit te verwezenlijken.

ART OF INNOVATE

Creativiteit ontstaat aan de rafelranden en is diepgeworteld in het DNA van onze leefwereld. Het geeft de mogelijkheid om nieuwe invalshoeken te ontdekken. Met Art of Innovate geven we de mogelijkheid om uiting te geven aan creativiteit en een bijdrage te leveren aan maatschappelijke vraagstukken. We geven kunst- en designtalent de ruimte om binnen de creatieve sector te ontwikkelen door onder andere ateliers, exposities en educatie programma's te bieden.