VOOR JOU, 
VOOR DE MAKER

Soms moet je een kans zien om ‘m te kunnen pakken. Soms heb je een idee, maar weet je niet waar je moet beginnen. Wij hebben een missie om ervoor te zorgen dat jij op je eigen benen kan staan. Ruimte om te ontwikkelen, te ervaren en waarin je veilig op je bek kan gaan. Want alleen dan weet je voor welke uitdagingen je nog komt te staan. Want niets wordt ooit echt tot het wordt ervaren.

Mis je kans niet en meld je aan voor; open calls, pop-up, events en expo’s. Heb je zelf al een plan of idee maar je wil het eerst ergens testen of even over sparren dan moet je ons zeker even een mailtje sturen.

BANK15 | VOOR EN MET DE MAKER!

Het TextielMuseum geeft de ruimte aan BANK15 in Residence. Bij BANK15 in Residence krijgen makers in mode en textiel letterlijk de ruimte om hun skills verder te ontwikkelen in een experimentele omgeving die continue in beweging is. Makers kunnen in contact komen met het publiek en leren van andere makers en experts. Meer weten over de BANK15 in Residence, of aanmelden? Klik op de afbeelding hierboven.

Heb jij een foodconcept en wil je dit (verder) ontwikkelen? Heb jij jouw idee minstens op een bierviltje uitgedacht? Pak dan nu je kans!

Meld je aan voor onze Brandstof keuken en start waar je altijd al van droomt. Dit is je kans. Jouw foodconcept in een keuken midden in het hart van Breda, werk aan je skills en ervaar of jouw concept klaar is om aan de wereld te veroveren. Wil je meer weten over het label Brandstof voor de makers uit de foodsector? Lees het hieronder!

BRANDSTOFWIT.png

BRANDSTOF

LABEL VOOR DE FOOD SECTOR

Brandstof is er voor de makers in de foodsector. Jij krijgt de mogelijkheid om te ervaren hoe jouw concept in het echt werkt. Je krijgt de ruimte om te testen en experimenteren in een BANK15 omgeving. Deze omgeving heeft het doel om jou te laten groeien naar economische zelfstandigheid. Je hoeft geen uitgewerkt plan met ons door te nemen, maar je moet ons wel overtuigen dat jij het verschil wil maken.

KWEEKTUINWIT.png

KWEEKTUIN

LABEL VOOR DE MUZIEK SECTOR

Kweektuin is er voor de makers in de muzieksector. Jij krijgt de mogelijkheid om te ervaren hoe het is om jouw muziek aan een publiek te laten horen. We bieden samen met onze partners plekken waar jij je kan laten horen en je skills kan laten zien. Wil jij jouw sound laten horen of vraag je je af wat het is om op een festival te staan. We hebben geen moeilijke constructies, we willen gewoon dat je plezier maakt in wat je doet. 

ARTOFINNOVATEWIT.png

LABEL VOOR DE CREATIEVE SECTOR

ART OF INNOVATE

Art of Innovate is er voor de makers in de creatieve sector. Het is jouw kans om te experimenteren, leren en ontwikkelen. Door middel van open calls kan je je bij ons aanmelden om je concept te testen, te exposeren of misschien wel jouw concept in productie te brengen. Mis geen open call, schrijf je in. Heb je een idee wat niet kan wachten, mail ons!