VACATURE
ALLROUND HOST

VACATURE BANK15 ALLROUND HOST (bar/bediening)

Vanaf november, Sint Janstraat 11 Breda

 

WAAROM JE NU GELIJK WIL SOLLICITEREN! 

Je komt werken bij BANK15, dat betekent veel meer dan alleen horeca op onze locatie;

 

Wij zijn een groep mensen die geloven dat het anders kan en beter moet. Wij zetten ons dagelijks in om sociale impact te creëren in balans met commerciële doelstellingen. We denken niet dat we de wereld gaan veranderen, maar wel dat we iets nieuws in gang zetten wat positieve effecten heeft en in de toekomst voor iedereen zijn vruchten af gaat werpen. En jij kan daar onderdeel van zijn. Samen maken we het verschil. 

 

WAT ZOEKEN WIJ:

Jij bent degene die ons verhaal deelt met bezoekers. Jij zorgt dat het op onze locatie voelt als een thuis voor iedereen en voorziet iedereen van een drankje. Je werkt achter de bar of in de bediening. Horeca ervaring is absoluut geen pre, zolang je je maar kan vinden in waar wij voor staan, enthousiast bent en hard kan werken. 

 

FUNCTIE EISEN

  • Minimum leeftijd 16 jaar

  • Flexibel inzetbaar ook ‘s avonds en in het weekend


 

OVER DE LOCATIE:
Een inspirerende omgeving met een huiskamergevoel en altijd in ontwikkeling. Op deze nieuwe locatie komt een maker showroom op de begane grond waar makers de ruimte krijgen om een take-over te doen van de gehele ruimte, om te exposeren, evenementen en bijeenkomsten te organiseren. In de kelder komt een grote Brandstof keuken. Hier krijgen vier creatieve ondernemers de mogelijkheid om hun concept te testen en te toetsen. Want niets wordt ooit echt tot het wordt ervaren.

 

Makers verdienen een eerlijke kans om te ervaren en te ontwikkelen. Omdat het pas echt wordt als je het mag doen. Onze open calls en programma’s geven makers de ruimte om te ervaren door hun ding te kunnen doen. We zijn er voor de ondernemende en creatieve maker in de creatieve-, food- en muziek sector. 

 

BANK15 | Voor makers, met makers 

BEN JIJ GEÏNTERESSEERD?

Neem contact op. 

Mail: olga@bank15.nl