1165369367374002
 

BE THE BUSINESS IN THE MOVEMENT

We zijn anders, maar altijd vernieuwend. We doorbreken conventies en creëren ruimte voor innovatieve makers en young professionals met een visie om te groeien. We zijn experts in het ontwikkelen van gecontroleerde omgevingen die ruimte bieden voor experimentele groei. Voor bedrijven en merken de kans om te participeren. 


We ontwikkelen concepten, exploitaties, (placemaking) activaties en programma's. Dit doen we samen en voor bedrijven en merken die winst zien als meer dan alleen geld verdienen. Samen maken we het verschil. Op deze manier geloven wij dat meer mensen de kans krijgen om mee te doen in de maatschappij. We komen zelf allemaal uit de reclamewereld en hebben onze kennis en ervaring meegenomen in de ontwikkeling van een shared-benefit systeem. Zo maken we een balans tussen commercie en sociale impact, waarbij winst past winst is als dat voor iedereen zo is. Meer weten? Bekijk hieronder onze partner mogelijkheden of stuur direct een mailtje naar jerry@bank15.nl

heineken logo.png
gemeente-tilburg-logo-5B1C4EE350-seeklogo.com.png
logo-fontys-400x400.png
Logo bovenaan mail_edited.jpg
Eindhoven_University_of_Technology_logo_new.png
DUDOK_RGB_GRIJS-1024x292.png
volkerwessels.png
1200px-Avans_Hogeschool_Logo.svg.png
gemeente_breda.png
sligro-logo.png
blauwhoed-logo.png
logo-02.png
Logo BUas_RGB.jpg
lochal.png
asml logo.webp
textielmuseum-logo-groen.png
 

KENNIS PARTNER

Word Kennispartner en krijg toegang tot onze makers community om jouw expertisegebied te delen. Door jouw expertise help je mee in het proces om een maker de volgende stap te laten maken. Een kans die jij waarschijnlijk ook ooit van iemand gekregen hebt. Succes heeft altijd een factor van kennis en ervaring en jij kunt hierin als partner het verschil maken. 

MAKERS PARTNER

Word partner van de makers. Je ondersteunt de maker, omdat je in impact gelooft. Je maakt een keuze uit één van onze labels die het best aansluiten bij jouw brandstory. Door partner te worden stimuleer je ontwikkeling. Je wordt namelijk partner van onze programma’s en projecten binnen een label, maar ook partner van de ruimte die we creëren voor makers.

Als vanzelfsprekend ben je overal terug te zien waarin je participeert, van online zichtbaarheid op onze kanalen tot aan onze fysieke locaties en evenementen op verschillende plekken in Nederland. 

 

IMPACT PARTNER

Je bent onderdeel van het concept en ondersteunt alle facetten binnen het concept die een bijdrage leveren aan inclusieve economische groei. Impact maken staat voorop, maar is altijd in balans met commercie. Als impact partner ben je een zichtbaar onderdeel van het totale BANK15 concept. Partner worden betekent niet alleen een financiële bijdrage, maar ook het delen van kennis. Samen kijken we naar hoe het partnership past binnen ons shared-benefit systeem, zodat de investering in balans is met de voordelen voor jouw bedrijf. 

 
 

Meer informatie ontvangen over partner mogelijkheden:

Bedankt, wij gaan contact met je opnemen