Tafel15-65 (1).jpg

WORDT PARTNER
VAN BANK15

FUCKCUP NIGHTS.png

KENNIS PARTNER

Wisdom of the wise

 

Wordt Kennispartner en deel jouw expertise gebied met onze makers. Door jouw expertise help je mee in het proces van de maker en help je makers verder de toekomst in. Succes heeft altijd een factor van kennis nodig en jij als partner kan hierin het verschil maken. 

 

Investering : Tijd

Winst : Nalatenschap 

37.jpg

SOCIAL PARTNER

Define your brand story

 

Ben je een sociale partner dan ben je een grote steun zonder daar iets voor terug te willen. Je ondersteunt de maker omdat je in impact gelooft. Je helpt beginnende makers om zichzelf te ontwikkelen, maar ook aan een ruimte waar ze kunnen experimenteren en verder kunnen groeien naar een rendabel karakter. Je participeert mee met programma’s en events.

 

Investering:

Maandelijkse bijdrage Winst: Nalatenschap, impact en eervolle pr

IMPACT PARTNER

No charity, business with a social objective.

Word jij impact partner van BANK15 dan wordt je onderdeel van het concept. Je ontwikkelt samen met BANK15 passende programma’s waar we de makers in kunnen laten groeien tot een rendabel karakter.

 

Inclusieve economische groei is het uitgangspunt en we zorgen door een shared-benefit model, dat iedereen er zijn voordeel uit zal halen. Want winst is pas winst als iedereen er iets aan heeft. 

Als impact partner geef je de maker jouw kennis en ben je zichtbaar onderdeel van alle programma’s. We kijken naar tailor made programma's en ben je vip op alle events.Ontwikkel samen met BANK15 de toekomst en maak het verschil. 

 

Investering: Op maat

Winst: Te veel om op te noemen.