Let's do GOOD

and have fun.

BUSINESS TO MAKE A DIFFERENCE

BANK15 is een beweging die de nieuwe standaard zet in social business. Daarbij verliezen we niet uit het oog dat we in een wereld leven waarin mensen en bedrijven geld moeten verdienen. BANK15 is tegelijkertijd sociaal en commercieel, ‘goed doen’ en geld verdienen gaan samen. 

‚Äč

HOE?

We houden ons bezig met het ontwikkelen van nieuwe formules en marktkansen. Het unieke model van BANK15 zorgt ervoor dat partners, makers en individuen kansen krijgen en elkaar kansen kunnen geven. Voorwaarde van het concept is dat ieder project een relatie heeft met de andere zijde van het spectrum. Maatschappelijke projecten moeten dus de kans hebben een commerciële relevantie te hebben, en commerciële projecten moeten een bijdrage leveren aan een maatschappelijk doel: de sociale integratie. 

 

WAAROM?

De deeleconomie is volop in ontwikkeling en als samenleving willen we daar de vruchten van plukken. Maar dan het liefst zonder de scherpe kantjes en ongewenste effecten. Een zoektocht naar eerlijke platformen is daarom hard nodig. Het doel is een bijdrage leveren aan het besef dat de zorg voor een schonere, rechtvaardige wereld een collectieve verantwoordelijkheid is.