IMPORTANT

Let's focus on what's 

KERNACTIVITEITEN

We bouwen een economisch ecosysteem waarin talentontwikkeling, creativiteit en ondernemerschap zorgt voor commerciële- en sociale vernieuwing. We zetten hiervoor eigen programma's en productlijnen in, dit alles met participatie van het bedrijfsleven. 

 

 

PRODUCTLIJNEN

We hebben gekozen voor drie productlijnen in sectoren die ons als samenleving bindt; de muzieksector,  de foodsector, de creatieve sector. Deze productlijnen activeren onze missie en visie en belichamen ons gedachtengoed.

 

KWEEKTUIN 

Eén van de ingrediënten die ons bindt als samenleving is muziek. Muziek verbindt ondanks de verschillen die er zijn. Muziek is een mentaliteit. We geven een podium aan makers in de muzieksector. Kweektuin is de plek waar je skills de kans krijgen in een veilige omgeving. BANK15 geeft talent in de muzieksector de ruimte om zich te ontwikkelen. Dit doen we onder andere door live & digital events, try-outs en educatie programma's.

 

BRANDSTOF

Eten is al duizenden jaren de bezigheid die ons het meest verbindt. We leven in een tijd dat we voedsel op steeds nieuwere manieren produceren en consumeren. Deze productlijn concentreert zich op onze voedselindustrie. Met Brandstof geven we binnen de foodsector de kans om in een veilige omgeving unieke concepten te ontwikkelen en te testen. De ruimte om te creëren en te experimenteren. We zetten onder andere kookstudio's, events en educatie programma's in om dit te verwezenlijken.

ART OF INNOVATE

Creativiteit ontstaat aan de rafelranden en is diepgeworteld in het DNA van onze leefwereld. Het geeft de mogelijkheid om nieuwe invalshoeken te ontdekken. Met Art of Innovate geven we de mogelijkheid om uiting te geven aan creativiteit en een bijdrage te leveren aan maatschappelijke vraagstukken. We geven kunst- en designtalent de ruimte om binnen de creatieve sector te ontwikkelen door onder andere ateliers, exposities en educatie programma's te bieden.