website popup.png

OPEN CALL
POP-UP KEUKEN

IF NOT NOW, THEN WHEN

Heb jij een foodconcept en even geen ruimte? Of wil jij in een pop-up keuken jouw foodconcept testen? Heb jij jouw idee minstens op een bierviltje uitgedacht?

Pak dan nu deze kans!

Meld je aan voor onze Brandstof pop-up keuken en ga experimenteren met jouw foodconcept, werk aan je skills en ervaar of jouw concept klaar is om aan de wereld te laten proeven. Of wil jij als ondernemer niet meer stil zitten? Dan is dit het moment om je aan te melden.

 

PAK JE KANS!
Meld je aan voor 5 juli via onderstaand formulier.

Stuur even een korte uitleg van je concept, hoe je denkt de komende maand je onderneming in wil gaan richten. Denk bijvoorbeeld aan je menu, is je concept een aanvulling op huidige aanbod van de Foodhall in Breda, hoe ga je zorgen dat er mensen speciaal voor jouw komen, ben je 6 dagen in de week beschikbaar, want van 12:00 tot 22:00 moet je open, ga je het alleen doen of doet je hele familie mee? Heb je hier allemaal antwoordt op? Pak dan je kans!

Er zijn twee pop-up periodes:

- 1: van 1 augustus tot 1 september (als je eerder wil/kan is dit mogelijk in overleg) 

- 2: van 1 september tot 1 oktober 

 


BANK15 POP-UP KEUKEN:

Is een keuken in de Foodhall in Breda met: koelkast, vriezer, 2 inductie kookplaten, standaard oven, werkbank, snijplanken en messen.

Wat je zelf nog wel even moet regelen:

Alles wat je nog mist in onze standaard keuken. 

Ook niet onbelangrijk dat mensen bij je kunnen afrekenen, dus denk aan een pinapparaat of iets dergelijks.

BANK15 is er voor de maker, dus zijn er geen kleine letters en is de volledige omzet voor jou! De enige kosten waar je rekening mee moet houden zijn gas/water/licht en onderhoud bij aanvang (250 euro).

MELD JE AAN

Upload concept en motivatie
upload pdf

BANK15

info@bank15.nl 

HEADQUARTES

Tilburg, The Netherlands 

VOLG ONS:

  • Instagram
  • Facebook
  • Spotify
Schrijf je in voor alles wat je niet wil missen!