rosameininger_bwg_gabi-299995.jpg

OPEN CALL
MAKERS HOMEBASE

MAKERS HOMEBASE BREDA

In de pop-up Makers Homebase op het levendige terrein van STEK Breda is plek voor makers uit alle disciplines en sectoren. In de periode van 15 maart tot 1 mei is de 60m2 boogtent volledig jouw terrein. De insteek is dat de werkplaats kan uitgroeien tot een volwaardige ontwikkel- en uitwisselings- en presentatieplek. Je kunt ervoor opteren om de Makers Homebase de hele periode te betrekken, of bijvoorbeeld een enkel weekend. Whatever floats your boat!

 

WAAROM?

Soms moet je een kans zien om 'm te kunnen pakken, heb je net wat meer ruimte nodig om jouw idee tot uitvoering te brengen of ontdek je door te doen. Onze missie is ervoor zorgen dat jij experimentele ruimte krijgt om te kunnen groeien naar jouw volgende stap. Om dat waar te maken bieden we makers de ruimte waar jij veilig op je bek kunt gaan voordat het impact heeft op je makers bestaan.

 

WAT VERWACHTEN WIJ VAN JOU?

De Makers Homebase is beschikbaar voor meerdere makers uit allerlei disciplines. Je kunt de Makers Homebase de gehele periode betrekken als atelier, of bijvoorbeeld alleen een weekend om een event of expositie te organiseren. Pak je ruimte, ontwikkel en ontmoet andere makers. 

 

WAT MOET JE DOEN?

Omschrijf in het kort wie je bent, wat je doet en hoe lang je gebruik wil maken van de ruimte. Een uitgewerkt plan is niet nodig, maar wij willen wel graag weten waarvoor we jou deze ruimte bieden. BANK15 is er voor de maker, dus we doen niet aan kleine lettertjes en moeilijke constructies - we willen alleen dat jij de volgende stap kunt maken.

Interesse?

Stuur een mail naar olga@bank15.nl, als jij jezelf wil aanmelden voor de Makers Homebase.