5_edited.png

OPEN CALL
BRANDSTOF KEUKEN

bank15_nieuw_logo_v4.png
sligro-logo.png

X

IF NOT NOW, THEN WHEN

Heb jij een foodconcept en wil je dit (verder) ontwikkelen? Heb jij jouw idee minstens op een bierviltje uitgedacht? Pak dan nu je kans! Meld je aan.

Meld je aan voor onze Brandstof keuken en start waar je altijd al van droomt. Dit is je kans. Jouw foodconcept in een keuken midden in het hart van Breda, werk aan je skills en ervaar of jouw concept klaar is om de wereld te veroveren. 

 

BRANDSTOF KEUKEN:

In onze Brandstof keuken in Breda heb je alles tot je beschikking. Samen met 2 andere creatieve ondernemers deel je een volwaardige horeca keuken en ga je onder begeleiding werken aan jouw concept en ontwikkeling naar ondernemerschap. Jouw foodconcept ga je live testen bij de consument van dinsdag tot en met zondag. Je maakt en presenteert jouw foodconcept aan een echt publiek van 12:00-22:00 uur. Pak je kans om aan je droom te werken en je te ontwikkelen om op je eigen benen te staan.

 

WAT WE BIEDEN VOOR JOUW VOLGENDE STAP:

  • Compleet ingerichte keuken ter gebruik 

  • Je mag je eigen menu samenstellen 

  • Je ontvangt iedere maand een basisvergoeding 

  • Daarnaast kan je de gehele periode gebruik maken van scholing en cursussen die aangeboden worden door BANK15 en partners. 

WAT WE VAN JOU VERWACHTEN:

  • Dat je alles geeft om iets van je droom te maken.


HOE WERKT HET?

Stuur een korte uitleg van je concept en laat je contactgegevens achter zodat we contact met je op kunnen nemen. Je hoeft geen uitgewerkt plan te hebben, maar je moet ons alleen overtuigen dat jij het verschil wil maken. BANK15 is er voor de maker, dus doen we niet aan kleine lettertjes en moeilijke constructies, we willen alleen dat jij de volgende stap kan maken. 

PRAKTISCH:

Project: maximaal 9 maanden 

 

Voor vragen, stuur een mailtje naar info@bank15.nl

MELD JE AAN

Upload concept en motivatie

Leuk dat je bent aangemeld, je hoort snel van ons!