Bij BANK15 kun je je creatief en ondernemend ontwikkelen. Dit doen we in de muzieksector met Kweektuin, in de foodsector met Brandstof en in de creatieve sector met Art of Innovate. We geven jou als maker een ervaring waarmee je verder kan komen. Samen met het bedrijfsleven werken we aan je volgende stap. We bieden ruimte om te experimenteren, voordat het impact heeft op je marktkansen en onderneming. We geloven dat je zelf weet wat je nodig hebt om verder te komen. Daarom kan je bij ons jouw eigen programma bepalen.

NIKS WORDT OOIT ECHT TOT JE HET ERVAART.

 

KWEEKTUIN 

Muziek is één van de dingen die ons ondanks alle verschillen dichter bij elkaar brengt. Wij geloven daarom dat jouw muzikaal talent een bijdrage levert aan een betere leefwereld. Voor jezelf en voor anderen. Daarom geven wij talent in de muzieksector de ruimte om zich te ontwikkelen en en te experimenteren. Zo krijgen jouw skills in een veilige omgeving de kans om te groeien. 

 

BRANDSTOF

We leven in een tijd waarin we zoeken naar nieuwe manieren om voedsel te produceren en te consumeren. Met Brandstof focussen we volledig op de food industrie. We zijn er voor de makers. Voor unieke concepten die de ruimte nodig hebben om zich te ontwikkelen. We bieden de makers kans om hun idee(en) om te zetten in business. Je krijgt de kans om jouw concept te laten zien (en proeven), in een veilige omgeving. Je kan experimenteren en je krijgt direct de reacties en feedback van de gasten.

 

ART OF INNOVATE

Creativiteit ontstaat vaak aan de rafelranden van de maatschappij en is essentieel voor het voortbestaan en verbeteren van onze (leef)wereld. Omdat het nieuwe invalshoeken geeft, nieuwe oplossingen biedt en nieuwe dingen mogelijk maakt. Met Art of Innovate geven we de mogelijkheid om uiting te geven aan creativiteit. We geven de creative sector de ruimte om zich te ontwikkelen. Jij als maker krijgt de ruimte om te experimenteren, te leren en de mogelijkheden te ontdekken.

BANK15

info@bank15.nl 

Headquarters 

Tilburg, The Netherlands 

Volg ons:

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram