20190526_Bank15_Siliquini-2466_edited.jpg

BANK15 
LOCATIES

Bij BANK15 zijn we altijd opzoek om meer plekken te creëren, zodat we meer makers verder kunnen helpen en meer mensen mee kunnen laten doen! Naast onze programma's en events op verschillende plekken zijn we gevestigd op deze locaties:

Met veel trots kunnen we zeggen dat we een nieuwe locatie voor makers gaan openen. We zijn nu volop aan het verbouwen, maar medio november openen we een hub-locatie in het centrum van Breda. Spannend en veel zin om nog meer makers een plek te bieden. Klik op de afbeelding om meer te lezen over de Hub in Breda.

Het is de plek om skills verder te ontwikkelen, in contact te komen met publiek en te leren van andere makers en experts. Voor makers een unieke kans om in een instituut als het TextielMuseum te werken. Klik op de afbeelding om meer te lezen over de BANK15 in residence in het TextielMuseum. 

Tilburg de plek waar we gestart zijn en het vertrouwen in BANK15 is ontstaan, de stad waar we altijd zullen blijven. Vanuit hier maken wij onze plannen en denken we na over de toekomst van BANK15.