NIETS WORDT OOIT ECHT

TOT HET WORDT ERVAREN

Waar moet je beginnen? Hoeveel financieel risico neem je? En is het wel helemaal iets voor jou? Niets wordt ooit echt tot het wordt ervaren. Jij hebt ruimte nodig om te experimenteren en te connecten met ervaren specialisten.

 

Je dromen volgen neemt vaak ook risico’s met zich mee. We geven jou als maker een ervaring waarmee je verder kan komen. We bieden ruimte om te experimenteren, voordat het impact heeft op je marktkansen en onderneming. We werken naar een rendabel karakter, tot je klaar bent om op eigen benen te staan.

 

OPEN CALLS

Website food (1).jpg

BRANDSTOF

Heb jij een idee of concept of je wil een eigen tent? Sluit je dan aan en pitch je idee.

 

Je hoeft geen uitgewerkt plan met ons door te nemen, maar je moet ons wel overtuigen dat jij het verschil wil maken. Je hebt een foodconcept dat de markt moet gaan veranderen. Je wil een eigen onderneming tijdens het festival seizoen. Jouw verpakkingsdesign moet de wereld veroveren. Je eerste eigen restaurant omdat het je droom is. Wij ondersteunen je graag in je ontwikkeling als je maar belooft dat je weggaat als je succesvol bent. Dan hebben wij ons werk gedaan.

 

Meld je aan bij BRANDSTOF.

PROJECTS

 
Kweektuin06042019_Siliquini-6936 (1).jpg

KWEEKTUIN

Jij moet de ruimte krijgen en de support om aan je skills te werken. Jouw muzikaal talent moet gehoord worden. Voor jezelf en voor anderen. Daarom supporten wij talent in de muzieksector met projecten en ruimte om je te ontwikkelen en te experimenteren. Je wilt mee met onze BANKsessie tour. Je wilt graag optreden op een van onze events. Je wilt een keer mee naar een writerscamp. Je zoekt ruimte om te experimenteren. Wij zetten ons netwerk graag in voor jou. Want muziek draagt bij aan onze missie en dat is onder andere mensen blij maken. We hebben geen moeilijke constructies, we willen gewoon dat jij het gaat maken.

 

Meld je aan bij KWEEKTUIN.

PROJECTS

 
d597b965-e882-4997-83e7-90f76ecb2b57 2.J

ART OF INNOVATE

Jouw invalshoek zorgt voor innovatie en nieuwe oplossingen. Jij wil jouw artistieke talent ontwikkelen om ervan te kunnen leven en bent op zoek naar ruimte om te experimenteren. Jouw idee, concept of prototype heeft een kans nodig. Met Art of Innovate geven we de mogelijkheid om uiting te geven aan creativiteit. Samen met partners gaan we je ondersteunen in jouw ontwikkeling. Je hebt artwork dat een expo verdient.
Je wilt een murial maken om jouw werk aan een groter publiek te laten zien. Jouw design heeft een toepassing nodig. Je wilt je creativiteit kwijt en zoekt een project. We hebben samenwerkingen met partijen die je kunnen ondersteunen. Van multinationals tot musea. Wij werken met fair practice principes en willen geen percentage van je werk. Wat we wel van je willen is dat je ons helpt om meer talenten te kunnen ondersteunen.

 

Meld je aan bij ART OF INNOVATE.

PROJECTS

 

ALL PROJECTS

Met BANK15 kun je je creatief en ondernemend ontwikkelen. Drie labels binnen sectoren die ons leven leuker maken. Namelijk de muzieksector met Kweektuin, in de foodsector met Brandstof en in de creatieve sector met Art of Innovate. We geloven dat je zelf weet wat je nodig hebt om verder te komen. Daarom kan je bij ons jouw eigen programma bepalen. Meld je aan en vertel ons je wat je wilt! Wil jij experimenteren binnen onze projecten? Meld je aan en krijg exclusief toegang tot Open Calls, Events, Pitches, Ruimte in de Makers locatie. 

BANK15

info@bank15.nl 

Headquarters 

Tilburg, The Netherlands 

Volg ons:

  • Instagram
  • Facebook
  • Spotify