1165369367374002
 

KWEEKTUIN

Muziek; de universele taal. Het geeft momenten een betekenis en brengt mensen samen. Kweektuin is voor ons dé verbindende factor. We kunnen je niet beloven dat je het gaat maken, maar we kunnen je wel een kans geven op de ervaring om op het podium te staan en je skills te verbeteren. BANK15 geeft talent in de muzieksector de ruimte om zich te ontwikkelen en biedt een podium om een groter publiek te bereiken. Experimenteren is de basis, waarbij je alleen beoordeeld wordt op je talent. Voor ons is Kweektuin een concrete manier om onze boodschap te vertellen. En voor de maker is het een podium, letterlijk en figuurlijk, om te ervaren en te groeien.

BRANDSTOF

Eten is al duizenden jaren de bezigheid die ons het meest verbindt. In de multiculturele samenleving leren we andere culturen kennen door er (letterlijk) van te proeven. Eten sluit daarom perfect aan bij onze missie. Brandstof is dan ook het label voor makers uit de foodsector. Heb jij een idee of concept en wil je hiermee aan de slag? Je hoeft geen uitgewerkt plan met ons door te nemen, maar je moet ons wel overtuigen dat jij het verschil wil maken met jouw foodconcept. Wij ondersteunen je graag in je ontwikkeling, als je maar belooft dat je de volgende stap maakt als je op eigen benen kan staan. Dan hebben wij ons werk gedaan.

 
 

Onze labels zijn er voor de makers die de volgende stap willen maken. We hebben gekozen voor drie sectoren die ons verbinden als samenleving: food, kunst en muziek. Je dromen volgen neemt vaak risico’s met zich mee. Wij geven je een ervaring waarmee je verder kan komen. We bieden ruimte om te experimenteren.

LABELS

VOETSTUK

Creativiteit zorgt ervoor dat de wereld draait. Het creëert vernieuwing en legt verbinding. Creativiteit heeft de ruimte nodig om te groeien. Dit doen we door jouw idee een kans te geven. Creatief ondernemerschap krijgt hierdoor een nieuwe context. We werken altijd met fair practice principes en willen geen percentage van je werk. Bij Voetstuk is iedereen gelijk gestemd, maar verschillend in expertise. Hierdoor ontstaan er crossovers met andere disciplines. We creëren veilige omgevingen waar een optimaal klimaat is voor ontwikkeling van jouw makerschap.