1165369367374002
top of page

Als agency bieden wij een alternatief voor de gebaande paden. Wij zijn onconventioneel in uitvoering. En geven pure creativiteit en ondernemerschap van makers de ruimte met als winst economisch groei en maatschappelijk balans. 


We zijn programmamakers, placemakers, marketeers en kennis partners. We werken in opdracht en hebben eigen locaties, werkplaatsen, ateliers en events spaces. We ontwikkelen campagnes, programma’s en events in opdracht en op eigen initiatief. 


Met deze activiteiten geven we makers de ruimte om zich te ontwikkelen en rendabel te worden en creëren we werkplekken voor mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. 

We werken samen met ontwikkelaars, gemeenten, merken, en bedrijven. En onze winst investeren direct terug in de makers. Dat noemen we 'business to make a difference’. 

MISSIE

We willen mensen inspireren om kansen te geven en te delen.

Met als doel: meer economische impact en maatschappelijk balans.

MAKER ALS MOTOR

Makers zijn de motor van onze missie. Want kansen creëer je door wat vastzit los te maken. Dáarvoor is creativiteit, innovatie en ondernemerschap essentieel.

Makerschap zorgt voor economisch impact en dat zorgt weer voor beweging in de markt, het creëert vernieuwing en geeft meer kansen aan meer mensen voor een beter maatschappelijk balans. 

We worden geïnspireerd door de maker, we faciliteren de maker en vertrouwen het ontwikkel proces. Zo krijgt creativiteit, innovatie en ondernemerschap de ruimte. We geven de makers een kans om naar een rendabel karakter te groeien, op onze plekken, via onze programma’s of middels onze kennispartners. De maker is de motor van onze missie.

 

.

 

 

bank15 voetstuk
bottom of page