DSC_0910 2.jpg

BANK15 HUB
@BREDA

OPENINGSTIJDEN
VANAF MEDIO NOVEMBER
Maandag     09:00 - 17:00 
Dinsdag     09:00 - 23:00
Woensdag    09:00 - 23:00
Donderdag   09:00 - 23:00
Vrijdag     09:00 - 00:00
Zaterdag    10:00 - 00:00
Zondag      10:00 - 23:00  

ADRES
Sint Janstraat 114811 ZK, Breda
Met veel trots kunnen we zeggen dat we een nieuwe locatie voor makers gaan openen. We zijn nu volop aan het verbouwen, maar medio november openen we een hub-locatie in het centrum van Breda. Spannend en veel zin om nog meer makers een plek te bieden. 

Op deze nieuwe locatie komt een makershowroom op de begane grond waar makers de ruimte krijgen om een take-over te doen van de gehele ruimte, om te exposeren, evenementen en bijeenkomsten te organiseren. In de kelder komt een grote Brandstof keuken in samenwerking met Heineken en Sligro. Hier krijgen vier creatieve ondernemers de mogelijkheid om hun concept te testen en te toetsen. Want niets wordt ooit echt tot het wordt ervaren.

 
IMG_3123.JPG

 

EEN DAG BIJ DE BANK15 HUB IN BREDA:

09:00 's ochtends opent de BANK15 HUB haar deuren, de eerste makers betreden de werkvloer. Zojuist is ervoor gezorgd dat alles weer spik en span is. Alles staat klaar, zodat de eerste gasten een bakje koffie kunnen komen nuttigen. Ook studenten of flexwerkers kunnen hun plekje komen uitzoeken, om te komen werken. 

Om 11:00 hebben de makers van de Brandstof-keukenbrigade de keuken klaar staan voor de lunch. Vanaf dat moment zijn ze druk bezig om iedereen te voorzien van een luchtgerecht, voor ieder wat wils. Eind van de middag komen de nootjes op tafel en hebben we een gezellige middagborrel in BANK15 stijl, een ontspannen sfeer voor nieuwe ontmoetingen en inzichten voor iedereen.  

Dan begint om 17:00 het diner. Tot 21:00 ruiken we de heerlijke gerechten waarbij de makers de kans krijgen hun food concept te testen bij de bezoekers, en te ervaren wat het publiek van hun gerechten vindt. We horen gelach en hebben het zelf ook hartstikke gezellig! 

 

Wanneer daarna de borrel begint kun je genieten van een heerlijk drankje, ook de borrelhappen van de makers komen door de Hub heen. Een moment voor verassende ontmoetingen, makers praten over hun ideeën en er ontstaan nieuwe vriendschappen/samenwerkingen. 

Als het tijd is voor de laatste ronde, proosten we zelf even mee en wensen alle gasten een veilig thuiskomen. De makers zijn weer een ervaring rijker en komen elke dag een stapje dichterbij het succes van hun food concept. 

Gauw poetsen en tijd voor de naborrel:
Morgen weer een dag!