1165369367374002
top of page
bank15 glasfabriek

ROTTERDAM

Pretpark voor dromers en doeners.

Op de grens van Rotterdam-West en Schiedam-Oost staat de Glasfabriek. De komende jaren is het gebied van 5,5 hectare het domein van makers. Hier is BANK15 gestart met de placemaking van het gebied. Een plek voor events, kantoor, atelier, horeca, expo en festivals.

Maar we gaan verder Rotterdam in. Er staan bijzondere samenwerkingen in de startblokken en projecten waar we nu al zin in hebben. Hou onze socials en agenda in de gaten. Collab of gewoon ff koffie? Mail naar jerry@bank15.nl

VOLG ONS
  • Instagram
BANK15+GLASFABRIEK.heic

Placemaking.                               

In opdracht van Blauwhoed en Dudok zijn we gestart met de placemaking van het voormalig Glasfabriek te terrein. Op de grens van Rotterdam en Schiedam hebben we 5,5 hectare grond om gedoopd tot de pretpark voor dromers en doeners. De komende jaren programmeren we hier, gaan we met makers aan de slag, hebben we horeca. Een plek dat geactiveerd moet worden en bij gaat dragen aan onze missie. 

BlindwallsXBank15_EvyvNispen_LR-110.jpg

Makers                                         

Meer dan 40 makers zijn inmiddels gevestigd op De Glasfabriek. Samen maken we de plek. Het is een klein dorp aan het worden met inspirerende makers, van kunstenaars, ontwerpers, muziekanten tot video. Kom langs en ontmoet de makers van De Glasfabriek.

Mike Ballard.jpg

Expo, events, festivals                

Het terrein is de vrijplaats voor makers. Wil je een expo organiseren, zoek je ruimte om je kunst instalatie te bouwen of een event te organiseren? Maak een afspraak dan gaan we direct aan de slag.

bottom of page