google-site-verification=JVkG43sM6r1nbUUq7L3APVvv-6YA6db1IoqZL-3prZo

BE THE BUSINESS IN THE MOVEMENT

CREATIE & MEDIA

MAKER LABELS

 

We ontwikkelen purpose gedreven concepten, activaties en campagnes. We kijken samen naar mogelijkheden en stemmen het proces af op wat voor jouw merk relevant is. Dit kan zowel een tailor made oplossing zijn als participatie binnen onze productlijnen. We zijn ingericht om alles uit handen te nemen van marketing en sales activiteiten, strategie, participatie, community building tot project executie.

We zetten onze gecontroleerde omgevingen in (on- en offline platformen) zodat je real time, real life in aanraking komt met jouw doelgroep. We bieden vernieuwde creativiteit, ons netwerk van makers en mogelijkheden voor een purpose gedreven experience midden in je doelgroep.

 

Niet vanaf de zijlijn, maar door er zelf onderdeel van zijn: de beweging zijn en niet volgen. Geen loze beloftes, maar daadwerkelijk impact maken. Wat ook nog eens bijdraagt aan jouw merkpositie.

Onze labels activeren onze missie en visie en belichamen ons gedachtengoed. We hebben gekozen voor drie sectoren: de muzieksector, foodsector en creatieve sector. Sectoren die ons als samenleving binden.

We ontwikkelen  vanuit de labels concepten. Door makers met verschillende achtergronden te laten samenwerken, ontstaan crossovers met andere terreinen. Samen met Partners geven we de makers toegang tot middelen en diensten.

De concepten en content worden gedeeld met de consument (marketingwaarde).

Be the business in the movement:

  • Premium Partner 

  • Sub Partner

  • Impact Partner

PLACE CREATORS

 

THEY HAVE BEEN PART OF

heineken logo.png
asml.png
coca cola.png
download (1).png
gemeente-tilburg-logo-5B1C4EE350-seeklog
foodhall%20breda_edited.jpg
Holland Expat Center South - logo.jpeg

We zijn experts in het ontwikkelen van gecontroleerde omgevingen. We hebben een veelzijdige benadering voor programmering, ontwerp en beheer van publieke ruimten. We zijn vooruitstrevend, anders en vernieuwend door onze community en platformen. We bieden een zinvolle manier om via experiment en innovatie bij te dragen aan een gebieds- of locatieontwikkeling.

 

Inzet van place creators zorgt voor meer activiteiten. Dit leidt tot meer participatie. We zetten hier voor onze eigen community in. Deze bestaat uit nieuwe generaties makers, een brede en diverse groep van ondernemers, talenten en creatieven. En dat zorgt voor nieuwe perspectieven. Met eigen programma’s ontwikkelen we verschillende concepten die betekenis geven aan een gebied of locatie.

volkerwessels.png
170717_logo-TextielMuseum-nieuwe-kleuren

BANK15

info@bank15.nl 

Headquarters 

Tilburg, The Netherlands 

Volg ons:

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram