BE THE BUSINESS IN THE MOVEMENT

BANK15, een human development agency. Je kan het vergelijken met een marketing bureau. Door conventies te doorbreken creëeren we ruimte voor young professionals/makers met een visie om te groeien. We zijn experts in het ontwikkelen van gecontroleerde omgeving wat ruimte biedt voor bedrijven en merken om te participeren.

We hebben een veelzijdige benadering voor marcom programmering, concepting en activatie. We zijn vooruitstrevend, anders en vernieuwend door onze community en labels.

CREATIE & MEDIA

MAKER LABELS

 

We ontwikkelen purpose gedreven concepten, activaties en campagnes. We kijken samen naar mogelijkheden en stemmen het proces af op wat voor jouw merk relevant is. Dit kan zowel een tailor made oplossing zijn als participatie binnen onze labels. We zijn ingericht om alles uit handen te nemen van marketing en sales activiteiten, strategie, participatie, community building tot project executie.

We zetten onze gecontroleerde omgevingen in (on- en offline platformen). We bieden vernieuwde creativiteit, ons netwerk van makers voor een purpose gedreven experience.

Niet vanaf de zijlijn, maar door er zelf onderdeel van zijn: de beweging zijn en niet volgen. Geen loze beloftes, maar daadwerkelijk impact maken. Wat ook nog eens bijdraagt aan jouw merkpositie.

Onze labels activeren onze missie en visie en belichamen ons gedachtengoed. We bieden participatie binnen onze labels die zich richten op drie sectoren: de muzieksector, foodsector en creatieve sector. Sectoren die ons als samenleving binden.

Binnen de labels ontwikkelen we concepten en content die relevant zijn voor je merk en voor de maker. Marketing en communicatie met een purpose.

Be the business in the movement:

  • Premium Partner 

  • Sub Partner

  • Impact Partner

PLACE CREATORS

 

THEY HAVE BEEN PART OF

heineken logo.png
asml.png
coca cola.png
download (1).png

We zijn experts in het ontwikkelen van gecontroleerde omgevingen. We hebben een veelzijdige benadering voor programmering, ontwerp en beheer van publieke ruimten. We zijn vooruitstrevend, anders en vernieuwend door onze community en platformen. We bieden een zinvolle manier om via experiment en innovatie bij te dragen aan een gebieds- of locatieontwikkeling.

 

Inzet van place creators zorgt voor meer activiteiten. Dit leidt tot meer participatie. We zetten hier voor onze eigen community in. Deze bestaat uit nieuwe generaties makers, een brede en diverse groep van ondernemers, talenten en creatieven. En dat zorgt voor nieuwe perspectieven. Met eigen programma’s ontwikkelen we verschillende concepten die betekenis geven aan een gebied of locatie.

gemeente-tilburg-logo-5B1C4EE350-seeklog
foodhall%20breda_edited.jpg
Holland Expat Center South - logo.jpeg
volkerwessels.png
170717_logo-TextielMuseum-nieuwe-kleuren

BANK15

info@bank15.nl 

Headquarters 

Tilburg, The Netherlands 

Volg ons:

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram