google-site-verification=JVkG43sM6r1nbUUq7L3APVvv-6YA6db1IoqZL-3prZo

WAT DOEN WE?

We focussen op human development, dat betekent dat we ontwikkeling voor de makers en humans stimuleren door hun kansen en keuzes te geven.  

Makers geven we de kans om zich creatief en ondernemend te ontwikkelen. We geloven namelijk dat creatief talent volwassen wordt als het ‘show en grow’ momenten krijgt. Door zelf te ervaren wat het betekent om je talent te laten zien, doen makers de ervaring op waarmee ze verder komen. Ook geven we ze toegang tot middelen om verder te groeien. 

EN, WAAROM?

HOE DOEN WE DAT?

Shared benefit, dat is waar ons hele systeem op gebaseerd is. Wij verbinden partijen. Maatschappelijke organisaties met ondernemers. Bedrijven met creatieven. Talenten met haar publiek. En mensen die buiten de samenleving staan met mensen die hen verder kunnen brengen. Hierbij is het essentieel dat alle betrokken partijen voordeel uit een project halen. Maatschappelijke projecten zijn bij ons dan ook altijd commercieel relevant. Hiermee creëert BANK15 een veilige omgeving in samenwerking tussen het bedrijfsleven en de makers community.

We geloven dat er meer is dan alleen geld verdienen, maar we snappen ook dat we in een wereld leven waarin de rekeningen betaald moeten worden. Een zoektocht naar eerlijke platformen is daarom hard nodig.  We zien een tekort aan vormen van ontwikkeling waarbij je skills en idee op de proef worden gesteld voordat het invloed heeft op je marktkansen.

Er moet meer ruimte gecreëerd worden voor creatieve initiatieven en voor experimenterende ondernemers die niet meteen de risico’s van een onderneming kunnen of willen dragen. Voor talenten die niet alleen het onderwijssysteem volgen, maar ook een eigen visie kunnen ontwikkelen. 

 

Na 3,5 jaar ontwikkelen aan de Spoorlaan in Tilburg hebben we een manier gevonden om mensen een eerlijke kans te geven, om iets te doen wat waarde heeft. Voor zichzelf en anderen. Waarbij wij kiezen voor de wil om iets te willen doen en je een ervaring bieden die je verder brengt. 

We hebben tientallen ondernemers een plek gegeven om te groeien, kunstenaars de ruimte om te creëren en talenten de support om verder te komen. Met onze eigen producties zochten we nieuwe manieren om individuen te inspireren en te laten reflecteren. Partners vonden hun weg om ons te ondersteunen en te participeren in onze activiteiten. Dat ging van een opdracht om samen te werken met onze community tot conceptontwikkeling voor campagnes en activaties. En daarmee hebben we verbindingen gemaakt tussen mensen die een kans verdienen en mensen die ‘m allang gepakt hebben, tussen mensen met ideeën en bedrijven met knowhow, tussen mensen die het lef hebben om iets nieuws te doen en organisaties die hun nek willen uitsteken Zo draagt BANK15 bij aan een aanhoudende, inclusieve en duurzame economische groei en het creëren van waardig werk voor iedereen.

YOU CAN 

MAKE A 

DIFFERENCE 

BANK15

info@bank15.nl 

Headquarters 

Tilburg, The Netherlands 

Volg ons:

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram