• Business to make a difference

VAKTAAL

Vaktaal | Waar kennis een keuze is

Vaktaal dient als een kaart met verschillende routes. We zeggen niet welke richting je moet volgen, maar je krijgt zelf de kans om te ontdekken wat jou het beste lijkt. Op jouw route maak je kennis met verschillende challenges, experts, brands, beroepen en ideeën. Wij delen kennis, informatie en reiken je handvatten voor je volgende stap. Vaktaal is er voor iedereen die kennis wil maken met nieuwe opties.

Academic Business Club

BANK15 & Academic Business Club organiseren maandelijks FuckUpNights, Faalangst en Clubnights. Tips over ondernemerschap, maar ook fouten en fuck-ups worden verteld onder het genot van een biertje. Zo wordt kennis toegankelijker op een laagdrempelige manier!

Perscafé | FHJ

Studenten van Fontys Journalistiek krijgen de kans om (bekende) professionals te interviewen over hun carrière. Elke eerste donderdag van de maand krijgen zij volledige regie over de avond!

De Nieuwste School

De Nieuwste School wordt in contact gebracht met het werkveld! In een driedaagse pressure cooker leren zij aan de hand van verschillende workshops hoe ze een concept gaan presenteren aan échte werkgevers. Zo brachten zij al oplossingen voor de Spoorzone en voor een architect!

Dear Future

De European Social Innovation Week, Dear Future, stelt vragen over de toekomst. Met een festival, conferenties, expo’s en een award is het programma gericht op een menselijke toekomst. BANK15 organiseerde verschillende programma’s voor vragenstellers, denkers, visionairs en innovators uit alle lagen van de bevolking.

Politiek Gelul

Debatteren over jouw actuele problemen met een fractievoorzitter, zonder al dat gelul. Krijg je een politiek correct antwoord? De microfoon pak je gewoon af. Voor de verkiezingen nodigen wij alle fractievoorzitters uit voor deze uitdaging; oog in oog met de burger!

Sprakeloos

In samenwerking met stadsdichter van Tilburg, Onias Landveld, worden viermaal per jaar zes jongeren met afstand tot de arbeidsmarkt begeleid. Zij leren dit niet in theorie, maar in de praktijk via Spoken Word. Zo kunnen zij dit later toepassen in het werkveld.

EVENTS

VAKTAAL | Juridisch Dictee

‘Het leukste tentamen van het jaar!’

 

Vrijspraak, Fractie van Magister JFT, en Magister JFT | AD REM, Kamer voor Ondernemingsrecht & BANK15, organiseren op 15 mei 2018 het Juridisch Dictee voor het goede doel Stichting Gijsje Eigenwijsje. Tijdens deze tweede editie is het dictee geschreven door niemand minder dan Kluun, onder andere bekend van zijn debuutroman Komt een vrouw bij de dokter. Ook zal hij deze avond het dictee voordragen. Daarnaast zal Meester Leonie, onder andere bekend van Taal uit de Zaal, een korte lezing geven.