• Business to make a difference
bank15_logo_green-icoon-in-circle (2)

OVER BANK15

Social Business

BANK15, een concept waarbij maatschappelijke betrokkenheid gecombineerd wordt met commercie. Het begint met begrip voor elkaar. Dat is onze start. We stellen provocerende vragen om bewustwording en begrip te creëren tussen verschillende groepen mensen. Want onze diversiteit is een bron van innovatie en creativiteit. Zo trekken wij mensen uit hun persoonlijke kringen, om ze buiten de kaders te laten denken. Via Kruispunt komen deze verschillende wegen samen.

Met Vaktaal laten we mogelijkheden proeven vanuit allerlei verschillende expertises. Met de kennisdeling van onze ondernemers, studenten, experts, brands en ambassadeurs maken we kennis toegankelijk voor iedereen. Talent, creativiteit en ondernemerschap wordt in zijn kracht gezet via Kweektuin. Hier groeit potentie verder. Hier bieden wij een plek om fouten te maken, te experimenteren en te leren van elkaars expertise. Dit alles wordt gerealiseerd via events, art, horeca, retail, technologie, maar ook via jouw initiatief!

We bieden kansen aan talenten, creatieven en ondernemers middels diverse events, educatieve workshops, bijeenkomsten en seminars te organiseren zoals de Fuck Up Night, Acoustic Sessions en We Are Creators. De opbrengsten gaan naar het samenbrengen van mensen en het ondersteunen van talent, creativiteit en ondernemerschap. We zijn er voor iedereen die wilt leren, ontmoeten, dromen, ontdekken, experimenteren, groeien of ondernemen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MAATSCHAPPELIJKE PARTNERS