• Business to make a difference

BANK15 TILBURG

Business to make a difference

SOCIAL BUSINESS

BANK15 Tilburg is het eerste bewijs dat de missie van BANK15 werkelijkheid kan worden. Hier is maatschappelijke integratie samengesmolten met commercie. Hier kun je elkaar ontmoeten, flexwerken, eten en drinken, exposeren, evenementen bezoeken, kennis maken met onze ondernemers en nog veel meer.  Of het nu gaat om een kopje koffie te drinken, een kijkje te nemen in het Foodlab, een event te organiseren, een ruimte te huren of gewoon lekker te genieten van de sfeer bij BANK15. Kom en vind uit waar jij met je bezoek aan bijdraagt!

Welkom in de wereld van BANK15.

Het Foodlab is een horecagelegenheid waar 4 ondernemers anderhalf jaar lang kunnen experimenteren, testen en toetsen dankzij jouw bezoek.

Het Foodlab is een inspirerende omgeving waar je in alle rust kunt werken. Om ondernemerschap de ruimte te bieden, verhuren wij ruimtes van 2 tot 75 personen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Een etalage van startende ondernemers, pop-up stores, diensten, opleidingen, concepten en services. Opzoek naar vernieuwende samenwerkingen of heb je zelf toffe ideeën voor producten en diensten? Contact ons!

Bekijk hier al onze evenementen! Ben jij de volgende met een tof idee? Laat het ons weten en we kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

BANK15 dient als een inspirerende ruimte waar jij je kunsten kwijt kunt. Bouw je eigen podium en exposeer je talent.

Wil je deel uitmaken van de sociale & maatschappelijke betrokkenheid? Wil je zelf beginnen als startende ondernemer? We zien je graag bij BANK15!

WIL JE MEER ZIEN?

Kom langs of start zelf een project bij ons.

Bezoekadres

Spoorlaan 350
5038 CC Tilburg

info@bank15.nl

Facebook

Instagram

Openingstijden

maandag:       9:00 – 17:00
dinsdag:         9:00 – 22:00
woensdag:      9:00 – 22:00
donderdag:     9:00 – 22:00
vrijdag:         9:00 – 1:00
zaterdag:       12:00 – 1:00
zondag:         12:00 – 18:00